Untitled Document
English | Hartă site | Contact


Workshop Consolidarea cooperării cu AFCOS Serbia”, Belgrad, 25-26 februarie 2016


În perioada 25-26 februarie a.c., Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF, instituţie de contact cu OLAF, a fost invitat să participe la Belgrad, la workshop-ul intitulat Consolidarea cooperării cu AFCOS Serbia”, organizat de Ministerul de Interne din Republica Serbia.

În cadrul evenimentului finanţat de Comisia Europeană, prin Instrumentul TAIEX, DLAF a prezentat rolul şi experienţa sa în domeniul protecţiei intereselor financiare ale Uniunii Europene, precum şi modul de colaborare cu OLAF şi instituţiile naţionale partenere.

Evenimentul a reunit experţi din instituţii cu atribuţii în domeniul combaterii criminalităţii organizate din: Serbia, Italia şi România.Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF