Untitled Document
English | Hartă site | Contact

COMUNICAT

privind Raportul Comisiei către Parlamentul European și Consiliu privind progresele nregistrate de Romnia n cadrul Mecanismului de cooperare și verificare prezentat la Bruxelles, miercuri, 25 ianuarie 2017


Raportul Comisiei către Parlamentul European și Consiliu privind progresele nregistrate de Romnia n cadrul Mecanismului de cooperare și verificare, prezentat miercuri, 25 ianuarie 2017, subliniază domeniul strategic pe care l reprezintă fondurile europene și protecția acestora n Romnia.

Documentul evidențiază rolul important pe care Departamentul pentru lupta antifraudă DLAF l are n cadrul instituțional romnesc, att n domeniul achizițiilor publice, ct și n calitate de garant al intereselor financiare ale Uniunii Europene n Romnia.

DLAF reiterează voința de a consolida colaborarea cu instituțiile naționale (DNA, ANI ș.a.) și de a exercita prerogativele de coordonare, n sensul recomandărilor, n scopul asigurării unei protecţii efective şi echivalente a intereselor financiare ale Uniunii Europene n Romnia.


Serviciul relaţii mass-media, protocol şi registraturăOficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF