Untitled Document
English | Hartă site | Contact


Cea de-a treia ediţie a Programului Oficial de Internship al Guvernului României - Internship 2015În data de 2 aprilie a.c. Guvernul României a lansat Programul Oficial de Internship 2015. Termenul limită pentru înscriere este 31 mai 2015, ora 23:59. Detalii suplimentare, condiţiile specifice de selecţie dar şi formularul de candidatură sunt disponibile pe pagina oficială a programului, http://internship.gov.ro

Programul, lansat începând cu anul 2013, se adresează studenţilor şi tinerilor absolvenţi şi se desfăşoară pe o perioadă de două luni. în acest an, 300 de stagiarivor avea oportunitatea să facă parte din administraţia centrală, în77 instituţii centrale, să-şi valideze reuşitele academice, să capete experienţă practică şi chiar să contribuie la eficientizarea aparatului administrativ prin aportul lor de idei, iniţiative şi cunoştinţe actualizate. Pentru a se putea înscrie la acest program, cei care aplică trebuie să îndeplinească anumite criterii referitoare la: cetăţenie, vârstă, studii, experienţă, limbi străine, cunoştinţe IT.

În cadrul ediţiei din acest an a programului, Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF a pus la dispoziţie 5 locuri pentru viitorii stagiari, în următoarele structuri: Direcţia Control, Direcţia Afaceri Juridice, Serviciul Programe şi Pregătire Profesională, Direcţia Managementul Informaţiilor.

Pentru mai multe informaţii în acest sens, puteţi accesa pagina web http://internship.gov.ro/informatii/departamentul-pentru-lupta-antifrauda/.


Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF