Untitled Document
English | Hartă site | Contact

Vizita de studiu la sediul Departamentului pentru lupta antifraudă DLAF, a reprezentanţilor Centrului Naţional Anticorupţie din Republica Moldova 8-10 octombrie 2014, BucureştiDepartamentul pentru lupta antifraudă DLAF, în calitate de coordonator naţional al luptei antifraudă, a primit, în perioada 8-10 octombrie 2014, vizita reprezentanţilor Centrului Naţional Anticorupţie din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului intitulat generic Tehnici de investigare a fraudelor, a avut loc un schimb de bune practici privind aplicarea în practică a tehnicilor şi a metodelor de investigare a infractiunilor, oficialii Centrului Naţional Anticorupţie din Republica Moldova familiarizndu-se cu modul de organizare şi funcţionare al DLAF în calitatea sa de Serviciu de Coordonare a luptei antifraudă în Romnia, legislaţia în domeniul protecţiei intereselor financiare ale UE, experienţa DLAF în cooperarea cu Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), tehnicile de investigare a fraudelor experienţa DLAF, bazele de date utilizate în activitatea DLAF.

Centrul Naţional Anticorupţie din Republica Moldova este o instituţie specializată în prevenirea şi combaterea corupţiei, a actelor conexe corupţiei şi a spălării banilor (pentru mai multe informaţii accesaţi http://www.cna.md/ro).
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF