Untitled Document
English | Hartă site | ContactConferinţa de închidere a proiectului Dezvoltarea unei reţele profesionale de aplicare a legii în România, Ungaria, Serbia şi Bulgaria, implicată în lupta împotriva contrabandei şi contrafacerii de ţigări Arad, 18 iulie 2014În data de 18 iulie a.c., DLAF, instituţie naţională de contact cu OLAF, a fost invitat de către IPJ Arad să participe la conferinţa de închidere a proiectului PRO-NET OLAF/2013/D5/035 - RO-06 Dezvoltarea unei reţele profesionale de aplicare a legii în România, Ungaria, Serbia şi Bulgaria, implicată în lupta împotriva contrabandei şi contrafacerii de ţigări, proiect co-finanţat din Programul european Hercule II 2013.

Evenimentul a reunit reprezentanţi ai partenerilor implicaţi în proiect, ai Direcţiei de Investigare a Fraudelor Inspectoratul General al Poliţiei Române, precum şi ai Ministerului de Finanţe, Ministerului Justiţiei şi ai altor instituţii cu competenţe în domeniu.

Obiectivul principal al reuniunii a fost acela de a promova activităţi de combatere a fraudei care aduce atingere intereselor financiare ale UE, inclusv a contrabandei cu ţigări şi a contrafacerii acestora.

În perioada 20-21 februarie a.c, DLAF a susţinut, în cadrul seminarului internaţional organizat în cadrul proiectului, două prezentări privind activităţile specifice pe care le derulează.Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF