Untitled Document
English | Hartă site | Contact

Cea de-a şaptea reuniune a Platformelor de cooperare prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie 2012 - 2015, 7 iulie 2014

În data de 7 iulie a.c., Departamentul pentru lupta antifraudă a participat la cea de-a şaptea reuniune a Platformei de cooperare a administraţiei publice centrale, respectiv a Platformei de cooperare a autorităţilor independente şi a instituţiilor anticorupţie, prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie (SNA), organizată de către Ministerul Justiţiei.

În cadrul reuniunii, au fost abordate subiecte referitoare la evoluţii în implementare SNA la nivelul platformei, iarcoordonatorul Strategiei Naţionale Anticorupţie (SNA) la nivelul DLAF a prezentat progresele notabile ale Departamentului în lupta antifraudă şi anticorupţie, realizate în primul semestru al anului curent, în contextul Mecanismului de Cooperare şi Verificare şi al Raportului anticorupţie al Comisiei Europene.
Oficialii europeni despre activitatea DLAF
Giovanni Kessler, Directorul General al OLAF:
"Colaborăm foarte bine cu Direcţia de Luptă Antifraudă - DLAF ."
"Departamentul de Luptă Antifraudă - DLAF este un bun exemplu şi pentru alte state membre. Suntem foarte mulţumiţi. Ne bucurăm că este foarte operativ şi noi beneficiem de activitatea lui, ne este de folos."

Continuare

OLAF-DNA investigaţie comună într-un caz de fraudă şi corupţie în cadrul programului de distribuire gratuită de alimente în România
Continuare


Legislatie UE
Guvernul Romaniei - Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF
Despre noi | Legislaţie | Controlul fondurilor europene | Coordonarea instituţiilor naţionale | Cooperarea cu OLAF

© Departamentul pentru lupta antifraudă - DLAF